- Hírek - Összecsukható elektromos bicikli

Összecsukható elektromos bicikli

Autó-Motor

2012.12.01. - 23:09

Sok hordozható és elektromos kerékpár van a piacon, a kettőt viszont még senki sem kombinálta eddig. Az ITEM és a BH Bikes most előállt a NEO VOLT 20”-os kerékátmérőjű biciklijével, melyet kétféleképpen is összecsukhatunk.

… ossza meg másokkal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Küldje el e-mailben

Összecsukható elektromos bicikliAz egyik állás a csomagtartóban vagy más hasonló kisebb terekben való tárolásra szolgál, a másikkal pedig könnyen felférünk egy buszra vagy villamosra, és gyorsan visszaalakíthatjuk eredeti formájára a kerékpárt. Az akkumulátort teljesen integrálták a vázba, melyből bármikor kivehetjük, hogy otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthessük. A 250 wattos teljesítményű motorral az e-bringa 90 kilométert képes megtenni. A kerékpárt kifejezetten városi közlekedésre tervezték, például ingázóknak tökéletes, akik vidékről autóval érkeznek, a csomagtartóból kivéve már hajthatnak is, és útközben bármilyen tömegközlekedési eszközre is egyszerűen felszállhatnak a könnyen hordozható kis biciklivel. A prototípus remélhetőleg hamarosan széles körben is elérhetővé válik.

Tovább drágulhatnak az új autók
Tovább

gyenge forint miatt már több autómárka emelte árait, és további drágulás is elképzelhető, a használt autók eladásában pedig „kreatív” megoldások jelenhetnek meg.

Már utcán az új traffipaxok
Már

Összesen 500 új traffipax megvásárlását tervezi a rendőrség. Nem lesznek a sofőrök kedvencei, mert ezek már nem csak sebességet mérnek.

Megkezdődhet az M30-as folytatásán a nyomvonal kijelölése
Megkezdődhet

Megkötötte a szerződést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a közbeszerzésen nyertes cégekkel az M30-as gyorsforgalmi út Miskolc- Tornyosnémeti 65 kilométeres szakaszának nyomvonal-kijelölésére.

A Dunántúlon most elég veszélyes közlekedni
A

Sorra csúsznak az árokba az autók a Dunántúlon, ahol több helyen nehezíti a közlekedést a havazás és a hófúvás, vasárnap hajnalban egy mellékutat le kellett zárni Veszprém megyében, de elzárt település nincs. A hófúvás veszélye miatt már három megyében narancssárga, vagyis másodfokú riasztások vannak érvényben.

Traffipax információk

Ma itt várható sebbesség ellenőrzés a megyében:

Részletek

Üzemanyagár kereső

Megye:
Település:
Kerület:
Benzinkút:
Üzemanyag:
Szolgáltatásokat is - -


Programajánló


További ajánlatok

Rajzszakkör2015.02.02. - 150 Rajzszakkör
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
Folt hátán-folt Klub2015.02.02. - 15:00 Folt hátán-folt Klub
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
Tűzzománcszakkör és -klub2015.02.03. - 15:00 Tűzzománcszakkör és -klub
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
Kreatív kuckó2015.02.03. - 16:00 Kreatív kuckó
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
Rajzszakkör2015.02.04. - 15:30 Rajzszakkör
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház

További programajánlatok