Összecsukható elektromos bicikli

Autó-Motor

2012.12.01. - 23:09

Sok hordozható és elektromos kerékpár van a piacon, a kettőt viszont még senki sem kombinálta eddig. Az ITEM és a BH Bikes most előállt a NEO VOLT 20”-os kerékátmérőjű biciklijével, melyet kétféleképpen is összecsukhatunk.

… ossza meg másokkal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Küldje el e-mailben

Összecsukható elektromos bicikliAz egyik állás a csomagtartóban vagy más hasonló kisebb terekben való tárolásra szolgál, a másikkal pedig könnyen felférünk egy buszra vagy villamosra, és gyorsan visszaalakíthatjuk eredeti formájára a kerékpárt. Az akkumulátort teljesen integrálták a vázba, melyből bármikor kivehetjük, hogy otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthessük. A 250 wattos teljesítményű motorral az e-bringa 90 kilométert képes megtenni. A kerékpárt kifejezetten városi közlekedésre tervezték, például ingázóknak tökéletes, akik vidékről autóval érkeznek, a csomagtartóból kivéve már hajthatnak is, és útközben bármilyen tömegközlekedési eszközre is egyszerűen felszállhatnak a könnyen hordozható kis biciklivel. A prototípus remélhetőleg hamarosan széles körben is elérhetővé válik.

Újravizsgáztatják a taxisokat, marad az Uber
Újravizsgáztatják

A kormány elfogadta az új taxisrendeletet, amelynek egyes, elsősorban az autókra vonatkozó műszaki követelményei 2018. január elsejétől lépnek életbe, és amelyek „infokommunikációs eszközön megrendelt személyszállítási szolgáltatásokra” is, így például az Uberre is vonatkoznak.

Rendőreink a Hungaroringen versenyeztek
Rendőreink

Június 24-én vette kezdetét az V. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny gyakorlati megmérettetése a Hungaroringen.

Csökken mindkét üzemanyag ára
Csökken

Ezúttal lefelé mozdul az üzemanyagok ára, a benzin és a gázolaj is olcsóbb lesz pénteken.

Szobrot bírságolt a rendőr
Szobrot

Erwin Wurm osztrák művész, aki hétköznapi tárgyak eltorzításával igyekszik meghökkenteni a közönséget. Készített már felfújt autót 911- es Porschéből, és repülő csészealjra emlékeztető valamit 924-esből, de ferdített el Renault 25-öst és többször is készített már falra felhajló hátsó felű teherjárműveket.

Traffipax információk

Ma itt várható sebbesség ellenőrzés a megyében:

Részletek

Üzemanyagár kereső

Megye:
Település:
Kerület:
Benzinkút:
Üzemanyag:
Szolgáltatásokat is - -


Hirdetés

Programajánló

Mai ajánlat

XIV. Berentei Dalostalálkozó14.00 XIV. Berentei Dalostalálkozó
Berente, Művelődési Ház

További ajánlatok

Anyatejes Táplálás Világnapja2016.10.26. - 9.30 Anyatejes Táplálás Világnapja
Berente, Művelődési Ház
A kiskakas gyémánt félkrajcárja2016.11.03. - 10.00 A kiskakas gyémánt félkrajcárja
Berente, Művelődési Ház
Alapítványi Bál2016.11.26. - 18.30 Alapítványi Bál
Berente, Művelődési Ház

További programajánlatok

Hirdetés