Összecsukható elektromos bicikli

Autó-Motor

2012.12.01. - 23:09

Sok hordozható és elektromos kerékpár van a piacon, a kettőt viszont még senki sem kombinálta eddig. Az ITEM és a BH Bikes most előállt a NEO VOLT 20”-os kerékátmérőjű biciklijével, melyet kétféleképpen is összecsukhatunk.

… ossza meg másokkal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Küldje el e-mailben

Összecsukható elektromos bicikliAz egyik állás a csomagtartóban vagy más hasonló kisebb terekben való tárolásra szolgál, a másikkal pedig könnyen felférünk egy buszra vagy villamosra, és gyorsan visszaalakíthatjuk eredeti formájára a kerékpárt. Az akkumulátort teljesen integrálták a vázba, melyből bármikor kivehetjük, hogy otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthessük. A 250 wattos teljesítményű motorral az e-bringa 90 kilométert képes megtenni. A kerékpárt kifejezetten városi közlekedésre tervezték, például ingázóknak tökéletes, akik vidékről autóval érkeznek, a csomagtartóból kivéve már hajthatnak is, és útközben bármilyen tömegközlekedési eszközre is egyszerűen felszállhatnak a könnyen hordozható kis biciklivel. A prototípus remélhetőleg hamarosan széles körben is elérhetővé válik.

Emelkedik az üzemanyagok ára
Emelkedik

Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Kínában tíz másodperc alatt újratölthető elektromos buszt mutattak be
Kínában

A világ leggyorsabban feltölthető akkumulátorával felszerelt buszt mutattak be Kelet-Kínában, ahonnan a járművet európai exportra is szánják.

Hatmilliónál több autóst érint a legújabb légzsákbotrány
Hatmilliónál

Kulminál a Takata légzsák-botrány. A történelem legnagyobb visszahívási akciójában eddig 34 millió autó érintett (idén bővült a lista és az NHTSA vizsgálata még tart) és ez könnyen a cég végét jelentheti, amely eddig próbált hárítani, de védelmük a hét elején összeomlott és elismerték a hibát.

Fontos infó azoknak, akik horvát autópályára hajtanak fel
Fontos

Június 1-jétől csak kunában és euróban lehet rendezni Horvátországban az autópályadíjat, ha valaki készpénzzel akar fizetni – írta a rijekai Novi List című horvát napilap. Erről még április végén döntött a horvát autópályák kezelő vállalat igazgatótanácsa.

Traffipax információk

Ma itt várható sebbesség ellenőrzés a megyében:

Részletek

Üzemanyagár kereső

Megye:
Település:
Kerület:
Benzinkút:
Üzemanyag:
Szolgáltatásokat is - -


Hirdetés

Alarm Elektronika

Programajánló

Mai ajánlat

Nézd, mennyi ország, mennyi nép!100 Nézd, mennyi ország, mennyi nép!
Sajószentpéter, Lévay József Városi Könyvtár
Egyszer volt…10:00 Egyszer volt…
Kazincbarcika, Egressy Béni Városi Könyvtár
Kézműves délelőtt10:00 Kézműves délelőtt
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház

További ajánlatok

Kakas nap2015.05.29. Kakas nap
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
Író-olvasó találkozó Nógrádi Gáborral és Nógrádi Gergellyel2015.05.29. - 11:00 Író-olvasó találkozó Nógrádi Gáborral és Nógrádi Gergellyel
Kazincbarcika, Egressy Béni Városi Könyvtár

További programajánlatok

Hirdetés

Hirdetés

Telmon