Összecsukható elektromos bicikli

Autó-Motor

2012.12.01. - 23:09

Sok hordozható és elektromos kerékpár van a piacon, a kettőt viszont még senki sem kombinálta eddig. Az ITEM és a BH Bikes most előállt a NEO VOLT 20”-os kerékátmérőjű biciklijével, melyet kétféleképpen is összecsukhatunk.

… ossza meg másokkal:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Küldje el e-mailben

Összecsukható elektromos bicikliAz egyik állás a csomagtartóban vagy más hasonló kisebb terekben való tárolásra szolgál, a másikkal pedig könnyen felférünk egy buszra vagy villamosra, és gyorsan visszaalakíthatjuk eredeti formájára a kerékpárt. Az akkumulátort teljesen integrálták a vázba, melyből bármikor kivehetjük, hogy otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthessük. A 250 wattos teljesítményű motorral az e-bringa 90 kilométert képes megtenni. A kerékpárt kifejezetten városi közlekedésre tervezték, például ingázóknak tökéletes, akik vidékről autóval érkeznek, a csomagtartóból kivéve már hajthatnak is, és útközben bármilyen tömegközlekedési eszközre is egyszerűen felszállhatnak a könnyen hordozható kis biciklivel. A prototípus remélhetőleg hamarosan széles körben is elérhetővé válik.

Szerdától még olcsóbbak az üzemanyagok
Szerdától

Miként az várható volt, szerdán ismét csökken a benzin és a gázolaj ára is. Előbbié jobban, de utóbbié is számottevően.

Ilyen autót vesznek a magyarok
Ilyen

Milyen autót vesz a magyar? Olyat, amit fenn is tud tartatni, vagy olyat, amire vágyik? Nyilván mindenki tudja a választ, aki látja, hogyan szaporodnak a régi BMW-k a lakótelepek parkolóiban. Az új autók piaca is bővül, de manapság az új autó szinte egyet jelent a cégautóval. Belföldön a helyzet változatlan: régi-Swift és régi-Astra.

Pénteken megint 9 forinttal esik a benzin ára
Pénteken

Valóban jó ideje nem szolgálhattunk ilyen remek hírekkel a hazai autósoknak, mint ezen a héten: két éve nem esett akkorát a benzin ára, mint amekkorát szerdán és pénteken zuhan. A megszokottnál nagyobb mértékben apadnak tehát ismételten az árak, a 95-ös árát 9 forinttal csökkenti a MOL, miközben a gázolajé 5 forinttal esik a hét utolsó munkanapjától kezdődően.

Nem mindegy ki köti a kötelező biztosítást
Nem

Idén szeptemberben, aki új- vagy használt autót vásárolt, évi 25 526 forintért tudott rá kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (kgfb-t) kötni, míg akinek ekkor járt le az egy éves biztosítása, az 16 800 forintos átlagdíjon talált magának új biztosítást – közölte saját adataira hivatkozva a netrisk.hu internetes alkusz cég.

Traffipax információk

Ma itt várható sebbesség ellenőrzés a megyében:

Részletek

Üzemanyagár kereső

Megye:
Település:
Kerület:
Benzinkút:
Üzemanyag:
Szolgáltatásokat is - -


Programajánló

Mai ajánlat

NB III. bajnoki labdarúgó-mérkőzés14:30 NB III. bajnoki labdarúgó-mérkőzés
Kazincbarcika, Városi Sportközpont

További ajánlatok

2014.10.26. - 09:00 Bozsik Torna
Kazincbarcika
Folt hátán-folt klub2014.10.27. - 15:30 Folt hátán-folt klub
Kazincbarcika, Gyermekek Háza- Kézművesház
KBSC utánpótlás labdarúgó mérkőzések2014.10.29. - 12:00 KBSC utánpótlás labdarúgó mérkőzések
Kazincbarcika, Városi Sportközpont
NB I-es röplabdamérkőzés2014.10.31. - 17:30 NB I-es röplabdamérkőzés
Kazincbarcika, Tornacsarnok

További programajánlatok